Глава НАЗК заявила, що готова піти з посади
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава НАЗК заявила, що готова піти з посади

Глава НАЗК заявила, що готова піти з посади
Джерело:  online.ua

Під час засідання антикорупційного комітету голова Національного агентства із запобігання корупції Наталія Корчак заявила, що готова піти зі своєї посади.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"Я хоч сьогодні готова піти зі своєї посади, як і з посади члена НАЗК. Але мова йде про те, що є люди, які працюють і довіряють. І якщо за щось взявся, то доводь до кінця, принаймні скільки тобі вистачить сил", - заявила Корчак.

Читайте також: Сотні декларацій чиновників вилучили з Реєстру: в НАЗК пояснили причини

Корчак також висловила гордість через те, що нажила собі великих ворогів.

"Проблема полягає в тому, що я не людина з певної системи. І я не пов’язана упередженими суб’єктивними судженнями. І те, що завдяки моїй волі і людям, які мені повірили, ми запустили цей реєстр, не маючи бюджету, і відбулася друга хвиля декларування, бо вона все ж таки відбулася, це особисто моя заслуга. Те, що ми запустили інші напрямки роботи – теж особисто моя заслуга… Наш орган в тому функціоналі, в якому існує, ніколи не буде ні для кого зручний. Те, що називається декларуванням – це наживати собі ворогів. Я пишаюсь, що я нажила собі ворогів, і не дрібних, а великих", - сказала голова НАЗК.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, шо члени Національного агентства з попередження корупції провели голосування за відставку керівника відомства Наталії Корчак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?