Ілон Маск планує з'єднати мозок людини з комп'ютером вже через 4 роки
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск планує з'єднати мозок людини з комп'ютером вже через 4 роки

Ілон Маск планує з'єднати мозок людини з комп'ютером вже через 4 роки
Джерело:  Reuters

Видатний бізнесмен та мільярдер Ілон Маск вважає, що його компанія Neuralink зможе зв'язати людський мозок з інтерфейсом комп'ютера  вже через 4 роки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За словами Маска, штучний інтелект та вивчення роботи машин дозволять створити настільки складні та богоподібні комп'ютери, що люди повинні будуть імплантувати "нейронні шнурки" до мозку".

Читайте також: Ілон Маск розповів, коли представить першу вантажівку Tesla

Протягом 4 років планується розробка гаджета, що дозволить людині боротися з деякими складними травмами мозку, що викликаються раком чи інсультом. В той же час, для розробки подібної технології, яку могли б використовувати і люди без інвалідності знадобиться 8-10 років.

"Якби я мав би передати вам якусь концепцію, то ви б по суті брали участь в консенсусній телепатії. Вам не потрібно буде розмовляти, якщо ви не хочете додати трохи гостроти до розмови, але розмова буде проходити у вигляді концептуальної взаємодії на рівні, який важко уявити собі прямо зараз", - підкреслив Маск.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше компанія Ілона Маска SpaceX вперше в історії запустила ракету Falcon 9, перший ступінь якої вже побував у космосі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?