У Мартиненка немає грошей на заставу - адвокат
Категорія
Політика
Дата публікації

У Мартиненка немає грошей на заставу - адвокат

У Мартиненка немає грошей на заставу - адвокат
Джерело:  Укрінформ

Адвокат затриманого детективами НАБУ екс-депутата Миколи Мартиненка Петро Бойко заявив, що його підзахисний не може заплатити 300 мільйонів гривень у якості застави.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

 "Згідно з законодавством сума застави повинна бути такою, щоб клієнт міг її оплатити. В Україні дуже мало людей, які можуть заплатити 300 мільйонів гривень. Мій підзахисний також її заплатити не зможе", - сказав адвокат журналістам біля Солом'янського райсуду.

За його словами, наразі Мартиненко перебуває у приміщенні суду. Адвокатами у справі окрім Бойка будуть ще двоє юристів.

Читайте також: Затримання екс-нардепа Мартиненка: у мережі з'явилося відео

Адвокат також висловив сподівання, що екс-депутата візьмуть на поруки його колишні соратники по партії. Раніше про готовність взяти Мартиненка на поруки заявили міністр молоді і спорту Ігор Жданов, міністр освіти Лілія Гриневич, народні депутати Павло Пинзеник, Георгій Логвинський, міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Як повідомляв ONLINE.UA, НАБУ представило інфографіку того, як саме працювала корупційна схема у справі екс-депутата Миколи Мартиненка, котрий 20 квітня був затриманий за звинуваченнями в розтраті майна та створенні злочинної організації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?