Лукашенко образився, що білорусів у Росії називають "нахлібниками"
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко образився, що білорусів у Росії називають "нахлібниками"

Лукашенко образився, що білорусів у Росії називають "нахлібниками"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його співвітчизників ображає, коли в Росії їх називають "нахлібниками", і його країна добиватиметься від РФ рівноправних умов для роботи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу білоруського лідера.

"Нас ображає дуже, коли нам в Росії хтось товче, що ми мало не за їх рахунок живемо, ми знову чогось просимо, вимолюємо тощо. Нічого подібного. Керівництво Росії так не думає", - заявив Лукашенко, відповідаючи в п'ятницю, 21 квітня, на запитання парламентаріїв.

Він підкреслив, що білоруси "не нахлібники".

Читайте також: Лукашенко повністю в руках Путіна, його словесні випади нічого не варті - Безсмертний

"Підтримуючи нас, ви підтримуєте себе, по-перше, а по-друге, єдине, чого ми хочемо, - щоб у нас були рівні умови для роботи (в рамках ЄАЕС - ред)", - сказав президент Білорусі.

При цьому Лукашенко зазначив, що Білорусі та Росії потрібно не сперечатися, а домовлятися.

"Не час сьогодні сперечатися, загострювати, треба домовлятися, тому що є купа проблем, які перед нами і перед Росією стоять. Ми ці проблеми можемо і повинні вирішувати тільки разом, починаючи від оборони і закінчуючи якимись там п'ятьма мільярдами (кредиту - ред.)", - підкреслив білоруський лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Лукашенко заявив, що розраховує на підтримку президента Росії Володимира Путіна в питанні переозброєння білоруської армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?