У Києві пройдуть "Ігри нескорених": рух у центрі перекриють
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві пройдуть "Ігри нескорених": рух у центрі перекриють

У Києві пройдуть "Ігри нескорених": рух у центрі перекриють
Джерело:  Invictus games

У Києві 22 та 23 квітня відбудуться Національні спортивні змагання "Ігри нескорених". У зв'язку з цим рух у центрі столиці буде тимчасово перекритий.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт організаторів.

Як зазначають організатори, на змаганнях відберуть учасників національної збірної "Team Ukraine", які восени представлятимуть Україну на Invictus Games в Торонто – міжнародних змаганнях для військовослужбовців та ветеранів, що зазнали травм або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку.

Участь в "Іграх Нескорених" братимуть 114 кандидатів всеукраїнського відбору. Змагання проходитимуть у 6 спортивних дисциплінах – легка атлетика, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, плавання та стрільба з лука.

Урочисте відкриття "Ігор Нескорених" відбудеться 22 квітня о 9:00 на легкоатлетичному манежі Спортивного комплексу "Атлет". Змагання охоплять три локації: Труханів острів, Басейн "ЦСК ЗСУ" та Спортивний комплекс "Атлет". 23 квітня відбудеться заключна частина національного відбору Invictus Games, а також о 16:00 благодійний концерт за участю українських зірок на вулиці Хрещатик, 36.

Графік змагань:

  • Змагання з бігу (100 м, 400 м, 1500 м), штовхання ядра, пауерліфтингу, веслування на тренажерах відбудуться у Спортивному комплексі "Атлет" (Лабораторний провулок, 7а). Початок о 10:00;

  • Змагання з велоспорту на шосе (індивідуальна роздільна гонка на 7 км) проходитиме на Трухановому острові. Старт біля Московського мосту о 10:00;

  • У стрільбі з лука і плаванні змагатимуться на території басейну "ЦСК ЗСУ" (Повітрофлотський проспект, 6). Початок змагань зі стрільби з лука о 10:00, з плавання о 14:00.

Сайт КМДА повідомляє, що у зв’язку зі змаганнями 21-24 квітня буде заборонено рух усіх видів транспорту на вулиці Труханівській і частині вулиці Хрещатик. На вулиці Труханівській проїзд закриють із 00:00 до 17:00 22 квітня, а на вулиці Хрещатик (від вулиці Б. Хмельницького до Майдану Незалежності) з 12:00 21 квітня до 6:00 24 квітня.

Окрім того, КП "Київтранспарксервіс" доручено в разі необхідності призупинити паркування та стоянку на зазначених вулицях на час проведення заходів.

"Ігри Нескорених" ("Invictus Games") – це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов’язків. Участь у змаганнях беруть команди від країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів Альянсу. Вперше зазначені змагання відбулися в 2014 році в Лондоні (Велика Британія) за ініціативи Принца Гаррі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося вражаюче відео підготовки морської піхоти Військово-морських сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?