Чоловіка, який хотів напасти на дружину Турчинова, засудили до 8 років в'язниці
Категорія
Події
Дата публікації

Чоловіка, який хотів напасти на дружину Турчинова, засудили до 8 років в'язниці

Чоловіка, який хотів напасти на дружину Турчинова, засудили до 8 років в'язниці

Шевченківський райсуд Києва оголосив вирок адвокату з Донецька, який з ножем напав на співробітницю київського університету, переплутавши її з дружиною секретаря РНБО.

Про це повідомляє ONLINE.UA" з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"Рішенням суду 62-річного адвоката з Донецька визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 ст. 349 і ч. 1 ст. 147 КК України (захоплення і утримання в якості заручника близького родича представника влади з метою спонукання посадової особи до вчинення певних дій), йому призначено покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі", - сказано в повідомленні.

Читайте також: У Путіна переполошилися через жарт Турчинова

Нагадаємо, 25 травня 2016 року близько 16-і години чоловік зайшов у приміщення столичного університету та з ножем накинувся на одну із співробітниць закладу, яку помилково сприйняв за дружину голови РНБО. Злочинні дії нападника вдалося присікти працівнику Управління державної охорони України, який і затримав зловмисника.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Одеській області невідомі хотіли підірвати автомобіль мера Ізмаїла Андрія Абрамченка, правоохоронці знешкодили вибухівку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?