Пентагон відповів на погрози КНДР перетворити США на попіл
Категорія
Світ
Дата публікації

Пентагон відповів на погрози КНДР перетворити США на попіл

Пентагон відповів на погрози КНДР перетворити США на попіл
Джерело:  Reuters

Голова Пентагону Джеймс Меттіс прокоментував погрози КНДР завдати по США надпотужний удар і перетворити країну на попіл.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За словами Меттіса, недавні заяви Північної Кореї були провокацією і в минулому подібні погрози виявилися порожніми й такими, що не заслуговують довіри.

Читайте також: У КНДР показали "ракетний удар" по США: опубліковано відео

"Що стосується останніх заяв Північної Кореї, то, я думаю, ми всі вже звикли до них, їх погрози не підтверджуються", - зазначив міністр оборони США.

Нагадаємо, 20 квітня офіційна газета правлячої партії Північної Кореї погрожувала Сполученим Штатам "супер-надпотужним превентивним ударом", який здатен знищити «не тільки сили американських імперіалістів у Південній Кореї і в прилеглих до неї районах, але й перетворити США на попіл".

Як повідомляв ONLINE.UA, постпред КНДР при ООН Кім Ін Рен заявив, що США створили в регіоні небезпечну ситуацію, "при якій ядерна війна може початися в будь-який момент".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?