Українці зняли кліп для відомого гурту Hurts: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українці зняли кліп для відомого гурту Hurts: опубліковано відео

Українці зняли кліп для відомого гурту Hurts: опубліковано відео

Британський поп-гурт з Манчестера Hurts випустив кліп на композицію Beautiful Ones, над яким працювала українська продакшн-компания Radioaktive Film.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook компанії.

Читайте також: Британська група показала, як знімався гучний кліп в Україні: опубліковані фото і відео

За словами музикантів, пісня Beautiful Ones замислювалася як історія про торжество індивідуальності, а в кліпі режисер Тім Маттіа, відомий співпрацею з Metallica і Coldplay, розвиває тему, порушуючи проблеми насильства стосовно меншин і гомофобії.

Нагадаємо, студія Radioaktive Film створювала відео для Years & Years, Foals, Tame Impala, а також брала участь в роботі над гучним кліпом Up&Up для Coldplay.

Beautiful Ones — не перша спільна праця Hurts і Radioaktive Film. Раніше студія працювала з британцями над кліпом на пісню Wings, який режисер Доун Шедфорд зняв в Києві.

Як повідомляв ONLINE.UA, Coldplay став володарем престижної премії MTV Video Music Awards 2016 за кліп Up&up, візуальні ефекти для якого створили українці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?