Україна може чекати ремонту всіх доріг за 10 років - Укравтодор
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна може чекати ремонту всіх доріг за 10 років - Укравтодор

Україна може чекати ремонту всіх доріг за 10 років - Укравтодор
Джерело:  BBC

Керівник Укравтодору Славомір Новак заявив, що, згідно з розрахунками експертів, повністю відремонтувати дороги в Україні можна буде через десять років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.

"Якщо ми матимемо принаймні 25-30 мільярдів наступного року, хоча б 40 - у 2019 і далі нарощуватимемо цю суму, при цьому витрачаючи ці гроші лише на оті 50 тисяч кілометрів доріг національного значення, за 7-10 років ми відремонтуємо усю цю мережу", - сказав Новак в інтерв'ю виданню.

Читайте також: Ремонт дороги в Києві викликав гнів у мережі: опубліковані фото

За словами керівника Укравтодору, не слід очікувати ремонту всіх доріг до літа.

"Ні, це неможливо. Я не чарівник. Я волію говорити людям правду: маємо стільки грошей, скільки маємо, і витрачатимемо їх добре, прозоро і мудро, не марнуючи їх", - заявив Новак.

Він також висловив переконання, що вже за кілька років українці відчують поліпшення доріг.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишнього міністра транспорту Польщі Славоміра Новака було призначено Кабінетом міністрів на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) 19 жовтня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?