Суд відклав засідання щодо обрання запобіжного заходу Мартиненку
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд відклав засідання щодо обрання запобіжного заходу Мартиненку

Суд відклав засідання щодо обрання запобіжного заходу Мартиненку
Джерело:  online.ua

Солом`янський районний суд Києва вирішив перенести розгляд запобіжного заходу екс-нардепу Миколі Мартиненку через пізній час,  який 20 квітня був затриманий за звинуваченнями в розтраті майна та створенні злочинної організації.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Засідання перенесено на  10 годину ранку 22 квітня.

Зазначимо, що у ході розгляду питання щодо обрання запобіжного заходу адвокати Мартиненка заявили про намір клопотати про відвід судді Солом’янського райсуду Києва Олександра Бобровника, який розглядає його справу.

"Дуже багато проти вас (Олександра Бобровника, – ред.) надано свідчень, які говорять про деяку вашу упередженість. САП повинні підтримати це клопотання, якщо вони хочуть неупередженого розгляду цієї справи. Якщо клопотання не буде підтримано, ми будемо розуміти, що працівники САП не зацікавлені у такому розгляді цієї справи", – сказав один із адвокатів екс-нардепа.

Читайте також: НАБУ розкрило схему розкрадання мільйонів доларів у справі Мартиненка

Сам Мартиненко перед початком засідання заявив, що добре та спокійно почувається, бо "в клопотанні одні дурниці написано".

Проте суд ухвалив рішення щодо відхилення клопотання про відвід судді Бобровника.

Читайте також: 1 5 депутатів та 4 міністри готові взяти Мартиненка на поруки.

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?