Ситуація в зоні АТО контрольована, але є поранений - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація в зоні АТО контрольована, але є поранений - штаб

Ситуація в зоні АТО контрольована, але є поранений - штаб

У п'ятницю, 21 квітня, бойовики так званих ДНР і ЛНР 21 раз обстріляли позиції українських військ, в результаті боїв військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Станом на 18.00 21квітня 2017 року ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою Збройними Силами України. З початку доби російсько-терористичні підрозділи 21 раз обстріляли позиції українських військ", - йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку, противник вогнем мінометів калібру 120-мм накривав захисників Новотроїцького. По оборонцях Мар’їнки застосовував танки, 82-міліметрові міномети, автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети. З протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів бив по опорних пунктах в районі Водяного та Лебединського. З автоматичних гранатометів вів вогонь по позиціях у районі населеного пункту Гнутове. Зі стрілецької зброї обстріляв морських піхотинців поруч Широкиного. Поблизу Мар’їнки та Лебединського активізувались ворожі снайпери.

Читайте також: Ситуація у зоні АТО: поранено четверо військових

На Донецькому напрямку, позиції у районі Троїцького ворог обстріляв з 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поруч населеного пункту Піски ворог вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. З підствольних гранатометів та кулеметів великого калібру противник гатив по оборонцях Зайцевого, а з протитанкових гранатометів – по захисниках Авдіївки.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 квітня бойовики обстріляли опорний пункт підрозділу однієї з механізованих бригад Збройних сил України неподалік Авдіївки, в результаті чого загинуло двоє військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?