У США приговорили сина російського депутата до 27 років в'язниці
Категорія
Світ
Дата публікації

У США приговорили сина російського депутата до 27 років в'язниці

У США приговорили сина російського депутата до 27 років в'язниці
Джерело:  The Seattle Times

Суд Сіетла (США) засудив Романа Селезньова, сина депутата Держдуми РФ Валерія Селезньова від ЛДПР, до 27 років в'язниці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання The Seattle Times.

Суд визнав сина російського депутата винним у торгівлі краденими номерами кредитних карт. Присяжні раніше визнали його винним по 38 (з 40) пунктам звинувачення.

Зокрема, Селезньов займався кібершахрайством - викрадав і продавав на чорному ринку номери кредиток. Його дії завдали шкоди на як мінімум $170 млн при крадіжці понад 2 мільйонів номерів кредитних карт.

Читайте також: У США суд зупинив страту за лічені години до виконання вироку

Раніше сторона звинувачення вимагала для Селезньова довічний термін. 19 квітня в ході суду прокурор попросив йому 30 років позбавлення волі.

Роман Селезньов був заарештований в 2014 році на Мальдівах після 10-річного розслідування його махінацій. У Росії заявили, що його затримання проходило з порушеннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?