ГПУ просить Авакова допомогти позбавити громадянства Артеменка
Категорія
Політика
Дата публікації

ГПУ просить Авакова допомогти позбавити громадянства Артеменка

ГПУ просить Авакова допомогти позбавити громадянства Артеменка

Генеральна прокуратура України звернулася до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова із проханням ініціювати через Державну міграційну службу процедуру втрати громадянства України народним депутатом Верховної Ради Андрієм Артеменком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган.

Вона зазначила, що в ході розслідування кримінального провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого статтею 111 ККУ (державна зрада), було зібрано достатньо документів, які вказують на те, що Артеменко отримав громадянство Канади та має паспорт громадянина Канади.

Читайте також: План "здачі" Криму: у Києві проходить обшук в офісі центру досліджень, з'явилися фото і відео

Державна міграційна служба після отриманих від ГПУ матеріалів може звернутися до президента з проханням позбавити нардепа Артеменка громадянства України.

Нагадаємо, позафракційний депутат Андрій Артеменко є автором скандального плану про здачу Криму "в оренду" окупантам на 50-100 років в обмін на мир на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко показав копію канадського паспорта Артеменко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?