Ситуація залишається напруженою: в штабі доповіли про обстановку в АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація залишається напруженою: в штабі доповіли про обстановку в АТО

Ситуація залишається напруженою: в штабі доповіли про обстановку в АТО
Джерело:  online.ua

За минулу добу в зоні АТО зафіксували 41 обстріл проросійських бойовиків, в результаті яких постраждало двоє українських бійців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Нічний обстріл Авдіївки: з'явилися фото наслідків

"На Маріупольському напрямку, по опорних пунктах наших військ під Новотроїцьким ворог гатив з мінометів калібру 120-мм. Захисників Мар`їнки накривав вогнем танків, 82-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів. Морських піхотинців поблизу Водяного та Гнутового обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї, а поруч Лебединського – з протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах морпіхів поблизу Широкиного противник вів вогонь зі стрілецької зброї", - доповіли в штабі антитерористичної операції, а також підкреслили, що біля Мар'їнки та Лебединського працювали снайпери.

"На Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм противник накривав позиції поруч Троїцького. Міномети калібру 82-мм застосовував поблизу Кам’янки. З озброєння БМП, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів гатив по оборонцях Пісків. По захисниках населених пунктів Авдіївка, Шахта «Бутівка» та Зайцеве бив з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів, а позиції під Невельським обстріляв зі стрілецької зброї. У районі Шахти «Бутівка» виявляли свою активність ворожі снайпери", - йдеться в повідомлені.

Читайте також: Противник бив по Мар'їнці з танку та мінометів: у штабі показали фото наслідків

"На Луганському напрямку, по опорних пунктах поблизу Кримського ворог вів вогонь з автоматичних гранатометів, мінометів калібру 120-мм та 82-мм. Гранатомети різних систем та стрілецьку зброю застосував по позиціях в районі Станиці Луганської та населеного пункту Жовте", - додали в штабі АТО.

Крім іншого, стало відомо, що з метою зниження вогневої активності бойовиків біля Жовтого бійці ЗСУ були змушені відкрити вогонь із стрілецької зброї у відповідь.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 18:00 21 квітня в АТО зафіксували одного пораненого і 21 обстріл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?