На Донбасі затримана диверсійна група бойовиків ДНР: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі затримана диверсійна група бойовиків ДНР: з'явилися фото

На Донбасі затримана диверсійна група бойовиків ДНР: з'явилися фото

Поліція затримала в Бахмуті Донецької області двох диверсантів, які діяли під керівництвом так званого «полковника збройних сил ДНР».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Донецькій області.

За місцем мешкання одного з них, в селі Іванівське (Красне) Бахмутського району, вилучено схрон зброї та боєприпасів - 8 вогнеметів «Шмель» російського виробництва, 8 автоматів та 41 магазин до них, більше 3400 патронів. Крім того, в схроні знаходилися камуфляжні розгрузки, підсумки тощо. Усе було запаковане та готове до використання.

Читайте також: СБУ затримала на Чернігівщині торговців зброєю: з'явилися фото

Мешканці Бахмуту, 1984 та 1986 років народження, входили до складу бойовиків ДНР. Встановлено, що з квітня по червень 2014 року вони під керівництвом мешканця Бахмуту, який нині є «начальником артилерії 1 армійського корпусу ДНР», скоювали на території Донеччини розбійні напади, викрадали людей та «віджимали» автомобілі.

За інформацією, «куратор» найманців з позивним «Отшельник» 1964 року народження має тісні зв’язки з вищим командуванням ЗС РФ.

Зброю та боєприпаси вилучено та спрямовано на експертизу. Наразі із затриманими бойовиками працюють слідчі. Вирішується питання про відкриття відразу кількох кримінальних проваджень відносно учасників НЗФ. Ведеться подальша робота з документування членів злочинного угрупування.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 квітня співробітники поліції в Харкові виявили в покинутому будинку складові для кустарного виробництва вибухівки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?