Справа Мартиненка: з'явилося відео виступу екс-нардепа на суді
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Мартиненка: з'явилося відео виступу екс-нардепа на суді

Справа Мартиненка: з'явилося відео виступу екс-нардепа на суді
Джерело:  online.ua

В мережі з'явилося відео виступу екс-нардепа Миколи Мартиненка, звинуваченого в розтраті майна та створенні злочинної організації, на засіданні Соломенського райсуду Києва.

Суд щодо обрання запобіжного заходу Мартиненку: ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

В ході засідання Мартиненко пройшовся по пунктам звинувачення, розкритикував їх та звинуватив працівників НАБУ і САП в прагненні до піару за його рахунок.

"Безпідставний арешт, вручення безпідставної підозри, вибір запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, приниження людини, піар і політичні амбіції керівництва організації", - підкреслив він, описавши "схему роботи" антикорупційних органів.

Читайте також: Справа Мартиненка: в НАБУ звинуватили нардепів в погрозах

"Цікавий пункт щодо контролю Мартиненка над компанією Steuermann. Базується виключно на показах двох свідків - Жванія та Рибалка. Я можу констатувати наступне: в мене дуже погані стосунки с Жванієм та Рибалкою. Один з них знаходиться під кримінальним впровадженням за крадіжку, а другий став дещо неадекватною людиною. Я ніколи не був, не є та не буду засновником чи бенефіціаром Steuermann, я ніколи не розпоряджався цими коштами", - зазначив Мартиненко.

"Кажуть також, що я жодного разу не з'являвся на допити як свідок. Це брехня, я завжди з'являвся, на жаль, мене всього один раз викликали", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

Пізніше стало відомо про ще одне затримання у справі Мартиненка. За даними слідства, затриманий Сергій Перелома був координатором між ДП "СхідГЗК" та компанією-посередником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?