З'явилися фото і відео українських навчань біля кордонів Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилися фото і відео українських навчань біля кордонів Криму

ДПСУ
З'явилися фото і відео українських навчань біля кордонів Криму

У Херсонській області на адмінкордоні з окупованим Кримом прикордонники разом зі співробітниками СБУ взяли участь у антитерористичних навчаннях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держприкордонслужбу.

Зазначається, що навчання проводилися в п'ятницю, 21 квітня, за ініціативою СБУ.

"До заходів залучили понад 100 військовослужбовців Херсонського і Бердянського прикордонних загонів для перекриття адміністративного кордону, адже за задумом навчань, після проведення диверсії, ймовірні злочинці могли податися на тимчасово окуповану територію АР Крим", - повідомили прикордонники.

Читайте також: Серйозна підготовка: в мережі з’явилося яскраве відео з українськими морпіхами

Снайперські групи відпрацьовували завдання зі знищення умовних терористів після взяття заручників в покинутих будівлях, а в контрольних пунктах в'їзду-виїзду прикордонники в рамках навчань виявили вибухівку і вогнепальну зброю, яку намагався провезти навчальний порушник.

У Держприкордонслужбі запевнили, що проведення антитерористичних навчань не вплинуло на певний порядок роботи контрольних пунктів "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка". Вони працювали в штатному режимі, не створюючи незручності законослухняним громадянам при перетині адмінкордону.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 квітня у Маріуполі поліцейська рота особливого призначення провела навчання зі звільнення заручників в поїзді, захопленому терористами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?