Остання заначка Путіна: в Росії розповіли про відчайдушний крок кремлівської пропаганди
Категорія
Світ
Дата публікації

Остання заначка Путіна: в Росії розповіли про відчайдушний крок кремлівської пропаганди

Остання заначка Путіна: в Росії розповіли про відчайдушний крок кремлівської пропаганди
Джерело:  online.ua

Законопроект щодо поховання останків радянського вождя Володимира Леніна, що нещодавно внесли в Держдуму Росії, є останнім інфоприводом президента Володимира Путина, яким можна відвернути увагу населення від нагальних проблем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Дмитра Шагіахметова.

Читайте також: Або бунт, або палацовий переворот - Фейгін про кінець епохи Путіна

"Коли повітряна куля - міхур, надутий порожнечею - починає падати - з нього скидають баласт. Спочатку - саме непотрібне. Потім - потрібне, але то, без чого можна ще трохи протриматися. Їжу, наприклад. Що будемо потім їсти - коли викинули польські яблука, турецькі помідори і нормальний сир - взяті з собою в політ - чим харчуватися, ще не придумали. Але не до ЖИРУ - бути б живими! Падаємо ж! Найвагоміше, то, що берегли на найчорніший день - скидають в останню чергу", - підкреслив Шагіахметов.

"Здається, наше #ФСЁПРОПАЛО - настало-таки. У Держдумі почали розглядати закон про те, як саме виносити Леніна з Мавзолею. І соціологи пожвавішали, оголосили, що тільки третина населення - не схвалить. І політики зашуміли - "Ми ж не єгиптяни! Навіщо нам мумії в центрі Москви?", - продовжив він.

Читайте також: Трамп заложил бомбу под путинский режим: названы две причины

"Виносити - якщо зберуться - будуть по-ленінському - "Крок вперед - два кроки назад". Довго і шумно обговорюючи по телевізору. Підписуючи законопроект і - відкликаючи підпису. Тому що це - остання заначка", - додав журналіст.

"Це - зовсім остання тема, якої хоч на короткий час - спробують відвернути публіку. Щоб ще трохи не зрозуміла що - #ФСЕПРОПАЛО", - пояснив Шагіахметов.

"Не впевнений, що винос трупа вождя світового пролетаріату - припинить протест далекобійників. Або - відповість на питання тих, хто подивився навальнівське кіно про "НЕДІМОНА". Або виведе зі ступору - незаможне населення, здуру зайшло в магазини або аптеку", - зазначив він.

"А що робити? У них цей труп - останній аргумент. Останній відволікаючий інформаційний привід. Після цього трупа - буде команда: - слід скидати БАЛАСТ - ПУТІН! Володимир Володимирович - підготуйтеся, слідом за Леніним", - резюмував журналіст.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський політолог Дмитро Орєшкін висловив думку, що авіаудари США в Сирії означають, що країни Заходу змінили свою політику щодо дій Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?