На Донбасі бойовики масово звільняються через умови "служби"
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі бойовики масово звільняються через умови "служби"

На Донбасі бойовики масово звільняються через умови "служби"

На Донбасі з лав так званої ДНР у Донецьку та Новоазовську звільнилося понад 100 бойовиків, пояснюючи це "зловживання службовим становищем командирами".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України.

Серед бойовиків продовжує зростати невдоволення, в тому числі через "умови проходження служби".

Як повідомили в ГУР, російське командування гібридної армії намагається поповнити ряди бойовиків за рахунок залучення працівників бюджетних установ окупованих територій.

Читайте також: Бойовики ДНР стріляють по власних позиціях для дискредитації сил АТО — розвідка

Зокрема, брак терористів спостерігається в підрозділах у Луганську, Донецьку та Новочеркаську.

"За відмову від участі у зборах передбачається покарання у вигляді дисциплінарного стягнення або звільнення. Під час зборів серед зазначеної категорії осіб проводиться активна агітаційна робота щодо подальшої підготовки за конкретним військовим спеціальностям на території Росії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські розвідники дізналися, що бойовики ДНР змушують злочинців з колоній на окупованих територіях "відбувати термін ув’язнення" у лавах банд формувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?