Стали відомі імена політиків, які взяли Мартиненка на поруки
Категорія
Політика
Дата публікації

Стали відомі імена політиків, які взяли Мартиненка на поруки

Стали відомі імена політиків, які взяли Мартиненка на поруки

Згідно з рішенням Солом’янського райсуду, екс-депутата Миколу Мартиненка відпустили під особисте зобов’язання  міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, заступника голови Центральної виборчої комісії Андрія Магери та низки депутатів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

«Визначити поручителями народних депутатів Полякова, Корчика, Логвинського, Княжицького, Пинзеника, Ледовських, Підберезняка, Тетерука, Бендюженка, Масоріну, Бойко, Даніліна, Єленського, Ємця, Кривошея, Сташука, Мепарішвілі, Кривенка, міністра молоді і спорту Жданова та заступника голови Центральної виборчої комісії Магеру», – оголосив суддя Олександр Бобровник.

Читайте також: Справа Мартиненка: з’явилося відео виступу екс-нардепа на суді

Також погодились взяти на поруки Мартиненка міністр інфраструктури Володимир Омелян та міністр освіти Лілія Гриневич.

Суддя додав, що поручителі мають забезпечити виконання Мартиненком його зобов'язань як фігуранта справи, зокрема прибуття його на виклики НАБУ і САП у рамках розслідування справи. Мартиненкові також заборонено виїжджати з Києва без дозволу слідчих чи суду.

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?