Росія витратить на ремонт димлячого авіаносця десятки мільярдів: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія витратить на ремонт димлячого авіаносця десятки мільярдів: соцмережі в шоці

Росія витратить на ремонт димлячого авіаносця десятки мільярдів: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

У Росії вирішили провести ремонт і модернізацію авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов", котрий став посміховиськом для усього світу під час свого походу до узбережжя Сирії; соцмережі ядуче висміюють це рішення росіян.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

За словами неназваного джерела в оборонно-промисловому комплексі, на ремонт корабля буде витрачено майже 40 мільярдів рублів (понад 711 мільйонів доларів).

"У вересні "Зірочка" (ремонтне підприємство) підпише з флотом контракт на другий етап ремонту з модернізацією "Адмірала Кузнєцова". Ціна угоди вже погоджена – це майже 40 млрд рублів. Роботи почнуться в тому ж місяці на 35-му судноремонтному заводі в Росляково під Мурманськом", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Куди поїхав цирк: у мережі знову сміються над димлячим авіаносцем Путіна

Очікується, що ремонт триватиме понад три роки і завершиться до кінця 2020 року.

Тим часом, користувачі соцмереж висловлюють своє здивування такими витратами росіян.

Як повідомляв ONLINE.UA, корабельна група на чолі з "Адміралом Кузнєцовим" вийшла з Росії 15 жовтня, при чому під час переходу з труби авіаносця йшов густий темний дим.

Ця особливість корабля викликала їдкі жарти у соціальних мережах щодо військової техніки росіян.

Нагадаємо також, що за два місяці, які "Адмірал Кузнєцов" знаходився біля берегів Сирії, він втратив два військових літаки — один з них не зміг сісти на палубу, а другий приземлився вдало, однак пілотів підвели старі посадочні системи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?