У відомого лоукоста виникли проблеми з заходом в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

У відомого лоукоста виникли проблеми з заходом в Україну

У відомого лоукоста виникли проблеми з заходом в Україну

Переговори аеропорту "Київ" з європейським лоукостом Ryanair тимчасово призупинені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українські новини.

"Переговори - це досить тривалий процес, і ми завжди готові до конструктивного діалогу. Але на даному етапі аеропорт "Київ" тимчасово призупинив діалог з Ryanair, тому що цінові очікування, які висловлювала авіакомпанія, абсолютно не збігаються з нашими можливостями", - сказав голова ради директорів аеропорту "Київ" (Жуляни) Денис Костржевський в інтерв'ю виданню.

Читайте також: Новий лоукостер в Україні: озвучені напрямки і ціни

Він підкреслив, що висловлені компанією Ryanair очікування в частині надання знижки на аеропортове обслуговування в корені не співпадають з економічною моделлю роботи аеропорту.

"Саме з цієї причини ми і призупинили переговори. І я не думаю, що хто-небудь з українських чиновників чи бізнесменів ризикне підписатися під тими знижками, які хоче отримати Ryanair. Так, у них є європейський досвід отримання таких дешевих цін в аеропортах. Але в Європі є державні дотації для аеропортів. В Україні їх немає", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 7 квітня стало відомо, що європейський лоукостер Ryanair раніше запланованого терміну запустить новий маршрут авіаперельоту з України в столицю Німеччини Берлін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?