Справа Мартиненка: суд відмовився від арешту ще одного фігуранта
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Мартиненка: суд відмовився від арешту ще одного фігуранта

Справа Мартиненка: суд відмовився від арешту ще одного фігуранта
Джерело:  online.ua

Солом'янський районний суд Києва, слідом за відмовою арештувати екс-депутата Миколу Мартиненка, відмов в арешті першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Перелому і постановив відпустити його на поруки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Відмовити у задоволенні клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно підозрюваного Переломи Сергія Віталійовича. Застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Визначити поручителями: народного депутата Княжицького, Пинзеника, Ледовських, Бойко", - виголосив суддя своє рішення.

Переломі заборонено залишати межі Києва без дозволу НАБУ.

Читайте також: Стали відомі імена політиків, які взяли Мартиненка на поруки

Суддя також зазначив, що Перелома повинен утриматися від будь-якого спілкування з іншим фігурантом справи – Миколою Мартиненком.

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 квітня детективи НАБУ затримали Перелому за підозрою у "створенні злочинної організації", "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

У НАБУ заявили, що Перелома забезпечував координацію між компанією-посередником та ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат". У НАБУ також додали, що Перелома є фігурантом ще однієї кримінальної справи щодо нанесення збитків ПАТ "Одеський припортовий завод" у розмірі 205 мільйонів гривень.

Нагадаємо також, що 22 квітня суд звільнив Мартиненка під особисті зобов’язання. Його взяли на поруки народні депутати, міністр і голова ЦВК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?