Затримання бойовиків ДНР на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання бойовиків ДНР на Донбасі: з'явилося відео

Затримання бойовиків ДНР на Донбасі: з'явилося відео

В Донецькій області, у місті Бахмут, було затримано двох бойовиків зі складу диверсійно-розвідувальної групи, які діяли під керівництвом "полковника збройних сил ДНР".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.

Затримані – мешканці Бахмуту, 1984 та 1986 років народження.

"Встановлено, що з квітня до червня 2014 року вони під керівництвом мешканця Бахмуту, який нині є "начальником артилерії 1 армійського корпусу ДНР", скоювали на території Донеччини розбійні напади, викрадали людей та "віджимали" автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики ДНР стріляють по власних позиціях для дискредитації сил АТО — розвідка

За місцем проживання одного з затриманих вилучено схрон зброї та боєприпасів: 8 вогнеметів "Шмель" російського виробництва, 8 автоматів та 41 магазин до них, більше 3400 патронів калібру 7,62 мм та 5,45 мм та військову амуніцію.

Як повідомляв ONLINE.UA,раніше українська розвідка повідомила про масове звільнення бойовиків ДНР через нестатутне поводження "командирів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?