Ще один російський банк продасть свою "дочку" в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ще один російський банк продасть свою "дочку" в Україні

Ще один російський банк продасть свою "дочку" в Україні
Джерело:  minprom.ua

Російський державний "Внешэкономбанк" отримав кілька заявок від потенційних покупців українського "Промінвестбанку", який належить йому і має намір продати українську "дочку" найближчим часом.

Про це заявив голова правління банку Сергій Горьков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на minprom.ua.

"Ми на фінальній стадії, у нас три пропозиції, з'явилася ще одна, вже чотири. Всі вони знаходяться в міжнародній або української юрисдикції. Оскільки на останньому етапі з'явилися нові інвестори, ми змушені трохи доуточнювати позицію. Напевно, вже до середини травня ми зможемо щось більш конкретне сказати", — заявив він.

Читайте також: Нацбанк отримав документи на продаж Сбербанку - ЗМІ

Нагадаємо, раніше Сбербанк Росії оголосив про продаж свого українського філіалу, котрий почали блокувати українські активісти.

Його покупцями стали латвійський AS Norvik Banka, що належить громадянинові Великобританії Григорію Гусельникову, і білоруська приватна компанія, що належить Саїду Гуцерієву, сину російського олігарха Михайла Гуцерієва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?