Бажаю вам закінчити погано - Лоліта прикордонникам, які не пустили її в Україну
Категорія
Культура
Дата публікації

Бажаю вам закінчити погано - Лоліта прикордонникам, які не пустили її в Україну

Бажаю вам закінчити погано - Лоліта прикордонникам, які не пустили її в Україну

Російська співачка Лоліта Мілявська, котру зняли з потяга і не пустили в Україну через її поїздку в окупований Крим, опублікувала відео зі своїм коментарем щодо інциденту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського блогера Катерини Золотарьової.

Зокрема, у своїй промові Лоліта нагадала, що вона народилася в Україні та переконувала, що їхала до родичів у Київ, де живе її "хвора донька".

Крім того, частину тексту Мілявська виголошувла українською мовою, але, не зумівши добрати потрібного слова, збилася і повернулася до російської, звинувативши СБУ у тому, що та робить усе, "аби я забула українську мову".

Читайте також: "Українське земляцтво в Кремлі": Корольова обурила соцмережа новим фото

Цікаво, що Лоліта опустилася і до прокльонів на адресу прикордонників та СБУ, пообіцявши, що зробить так, аби вони "життя закінчили погано".

У свою чергу, Золотарьова дала жорстку відповідь на слова Мілявської.

"Так от, нешановна. По-перше, місце народження для кожної адекватної людини не має жодного значення, точно так само, як і склад крові – це не показники нормальності. А от вчинки як раз навпаки – дуже показові. І по-друге і найголовніше: про дитину хвору треба було думати раніше, коли ти цій країні в душу навалила вилизуванням ж*п її вбивць через оди Мізуліній та Путіну. А також коли бабки зшибала у политому українською кров'ю окупованому Криму", - написала вона.

Тим часом, користувачі соцмереж висловили своє ставлення до поведінки Лоліти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше до України був заборонений в'їзд відомій російській гумористці Олені Воробей, котра давала гастролі в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?