На Луганщині підірвався автомобіль ОБСЄ, є загиблі та поранені
Категорія
Події
Дата публікації

На Луганщині підірвався автомобіль ОБСЄ, є загиблі та поранені

На Луганщині підірвався автомобіль ОБСЄ, є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

23 квітня у Луганській області на території, що контролюється бойовиками так званої ЛНР, на міні підірвався автомобіль місії ОБСЄ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: ОБСЄ впіймала бойовиків ЛНР на нахабній брехні

"Українська сторона СЦКК (Спеціальний центр з контролю та координації - ред.) повідомляє, що сьогодні 23 квітня, близько 10.17, під час здійснення патрулювання в районі населеного пункту Пришиб, територія ОРЛО, ймовірно на міні підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

"За попередніми даними серед групи СММ ОБСЄ є загиблі та поранені. Українська сторона висловлю співчуття рідним та близьким потерпілих, а також заявляє, що у зазначений час за даними чергових змін режим припинення вогню дотримувався як з української сторони так із боку НЗФ ОРЛО", - сказано в заяві.

При цьому згідно з повідомленнями ЗМІ бойовиків, інцидент стався під час проїзду двох автомобілів ОБСЄ за маршрутом Слов'яносербськ - Сокольники. У результаті вибуху, один член місії загинув, один отримав поранення.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 квітня внаслідок одного з числених обстрілів бойовиками так званих ЛНР-ДНР позицій українських сил АТО, загинув один захисник України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?