Сотні патронів, гранати і пістолети: поліція знайшла схрон зброї під Києвом
Категорія
Події
Дата публікації

Сотні патронів, гранати і пістолети: поліція знайшла схрон зброї під Києвом

Сотні патронів, гранати і пістолети: поліція знайшла схрон зброї під Києвом

В лісовому масиві під Києвом виявили арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Київській області.

Читайте також: Ось це консервація на зиму: схрон зі зброєю під Києвом підірвав соцмережі

35-річний житель Калинівки Васильківського району закопав два пістолети «Флобер», пневматичний пістолет, магазин від автомату, пристрій від гвинтівки, бойову гранату «Ф-1», газову гранату «РГД», чотири запали до них, близько 600 одиниць різноманітних боєприпасів, речовину, схожу на порох і 70 грамів пластиду.

За місцем проживання чоловіка також знайшли 70 гр коноплі. За його словами, сумку зі зброєю та боєприпасами йому передав на зберігання колишній учасник АТО.

За фактом інциденту відкрили кримінальне впровадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами. Чоловіку загрожує позбавлення волі на 3-7 років.

В мережі з'явилися фото з місця подій:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Київській області поліція звільнила бізнесмена, котрого тримали в заручниках, вимагаючи отримати за його звільнення $100 тис.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?