У Німеччині колишній суперник Меркель розпочав кар'єру коміка
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині колишній суперник Меркель розпочав кар'єру коміка

У Німеччині колишній суперник Меркель розпочав кар'єру коміка
Джерело:  FAZ

Екс-міністр фінансів Німеччини, колишній лідер Соціал-демократичної партії та суперник Ангели Меркель на виборах 2013 року Пеєр Штайнбрюк вирішив розпочати кар’єру артиста-коміка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Сатиричне шоу за участю Штайнбрюка буде подорожувати містами Німеччини, починаючи з липня 2017 року. У рекламному анонсі глядачам обіцяють "найвеселіше передвиборче дійство" цього літа.

Розпочато попередній продаж квитків на виступи у Берліні, Гамбурзі та Кельні.

Читайте також: Трамп прокоментував свій дивний вчинок із Меркель

Як відомо, Пеєр Штайнбрюк обіймав посаду міністра фінансів в уряді Німеччини з 2005 по 2009 роки. У кінці вересня 2012 року Штайнбрюка було висунуто кандидатом на посаду канцлера.

Під час своєї політичної кар’єри Штайнбрюк не раз опинявся у центрі уваги громадськості через свої дотепні і часто провокаційні вчинки і висловлювання. Наприклад, в 2007 році він демонстративно поїхав відпочивати до Намібії замість того аби відправитися до Вашингтона на зустріч міністрів фінансів "Великої сімки".

Як повідомляв ONLINE.UA, 23 квітня у Франції під час президентських виборів відбулося дійство активісток FEMEN у масках Путіна, Ле Пен та Асада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?