Україна зупинить постачання електрики окупованим районам Луганщини
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна зупинить постачання електрики окупованим районам Луганщини

Україна зупинить постачання електрики окупованим районам Луганщини

Окуповані райони Луганської області з 25 квітня не будуть отримувати електроенергії з території України.

Про це заявив повідомив гендиректор Луганського енергетичного об'єднання Володимир Грицай, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв’ю телеканалу ЛОТ, котре цитує Українська правда.

За його словами, в ЛЕО отримали документи від ДП "Енергоринок", які підтверджені документами з Міністерства палива та енергетики за підписом міністра Ігоря Насалика про те, що з вказаної дати буде повністю припинено подача струму на непідконтрольні території.

Читайте також: Нічний обстріл Авдіївки: з’явилися фото наслідків

"З 25-го квітня буде повністю припинено перетік електроенергії на неконтрольований територію... Зараз наші технічні служби проводять певні заходи, і з 25 квітня, з 00:00 перетікання має бути повністю відключено", - заявив він.

Наразі до об'єктів, які отримують електроенергію від ЛЕО, входить і Попаснянський водоканал.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше через обстріли бойовиків без електрики залишилася Авдіївка, причому росіяни з Спільного центру координації та контролю відмовились гарантувати безпеку ремонтним бригадам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?