Порошенко розповів, хто поверне Крим Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко розповів, хто поверне Крим Україні

Порошенко розповів, хто поверне Крим Україні
Джерело:  УНН

Президент Петро Порошенко вважає, що окупований Крим вдасться повернути Україні зусиллями дипломатів та військових.

Про це він заявив в ході церемонії нагородження переможців в “Іграх Нескорених”, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

Читайте також: Порошенко розповів, яке місце українська армія посідає в Європі

“Як Президент, як Верховний Головнокомандувач від імені народу України і перед усіма українцями, які зараз дивляться нас, я щиро дякую вам, дорогі воїни, за ваш жертовний внесок в захист Батьківщини", - підкреслив український лідер.

"Вашими зусиллями ми побудували нову армію, вашими зусиллями ми не віддамо жодного клаптика української землі ворогу і вашими зусиллями, разом із зусиллями українських дипломатів, ми повернемо український Крим”, - додав Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, Міжнародний суд ООН погодився на впровадження тимчасових заходів за позовом "Україна проти Росії" для захисту національних меншин в анексованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?