Бойовики на Донбасі продовжують провокаційні обстріли, є загиблий та постраждалі - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі продовжують провокаційні обстріли, є загиблий та постраждалі - штаб АТО

Бойовики на Донбасі продовжують провокаційні обстріли, є загиблий та постраждалі - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Станом на 18:00 23 квітня проросійські бойовики обстрілювали позиції сил АТО 18 разів, в результаті чого загинув один український військовий, ще двоє постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Війна на Донбасі: бойовики не припиняють обстрілів, поранено українського воїна

На Донецькому напрямку терористи вели вогонь біля Троїцького з мінометів 120 і 82 мм калібру, кулеметів та гранатометів, по Авдіївці - з мінометів 120 мм калібру, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

"З мінометів калібру 82-мм противник гатив по позиціях поблизу Луганського. Захисників Невельського та Троїцького ворог обстріляв з мінометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а оборонців Пісків та шахти «Бутівка» – з гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях поруч Зайцевого противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Авдіївки діяли ворожі снайпери", - йдеться в тексті повідомлення.

На Приморському напрямку, по оборонцях Водяного, Гнутового та Павлополя противник вів вогонь зі стрілецької зброї. У районі Водяного активізувалися ворожі снайпери", - додали в штабі.

"На Луганському напрямку, з 82-міліметрових мінометів та кулеметів великого калібру ворог обстріляв опорні пункти біля Новозванівки. По позиціях поруч населеного пункту Новоолександрівка вів вогонь з озброєння БТР та гранатометів", - також йдеться в зведенні за 23 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, зранку 23 квітня на непідконтрольній владі території Луганської області підірвали автомобіль спостерігачів ОБСЄ, через що загинув громадянин США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?