Порошенко розповів про ініціативу психологічної реабілітації українських воїнів
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів про ініціативу психологічної реабілітації українських воїнів

Порошенко розповів про ініціативу психологічної реабілітації українських воїнів
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко розповів про перемови Латвії та країн НАТО щодо створення центрів психологічної реабілітації для поранених в бойових діях українських військовослужбовців.

Про це він заявив 23 квітня в Києві на церемонії оголошення кандидатів до складу збірної України, що буде брати участь в "Іграх нескорених", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського лідера.

"Коли я зустрічався в Латвії з нашими пораненими, які проходять там лікування, в Україні в шпиталі, я отримав дуже хвилюючу пропозицію", - зазначив Порошенко.

Читайте також: Порошенко розповів, яке місце українська армія посідає в Європі

"А чому б ми з українських нескорених не створили б центр психологічної реабілітації, щоб вони своїм рухом і своїм драйвом, своїм позитивом заряджали всіх демобілізованих та поранених, продемонструвавши, як важливо зараз важливо триматися гуртом, для того щоб не дати жодної надії ворогу як на фронті, так і розхитати ситуацію всередині країни, - продовжив президент. - Я дуже дякую хлопцям за цю ініціативу. Ми разом із трастовими фондами НАТО спільно розробляємо програми реабілітації українських воїнів, у тому числі психологічної реабілітації".

Зазначимо, що "Інвіктус" або "Ігри нескорених" є міжнародними спортивними змаганнями серед військових та ветеранів, що були поранені під час бойових дій. У вересні 2017 року на змагання прибудуть 550 бійців з 17 країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко розповів, що окупований Крим вдасться повернути Україні зусиллями дипломатів та військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?