В Одесі п'яний військовий прокурор влаштував бійку з патрульними - активіст
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі п'яний військовий прокурор влаштував бійку з патрульними - активіст

В Одесі п'яний військовий прокурор влаштував бійку з патрульними - активіст
Джерело:  online.ua

В Одесі патрульні зупинили автомобіль з п'яним начальником відділу військової прокуратури Південного регіону Сергієм Яровим за кермом, після чого той влаштував сутичку з правоохоронцями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника громадської організації «За прозору владу» Дмитра Кондратьєва.

Читайте також: У Києві стався інцидент з поліцією і нетверезим співробітником консульства Росії

Автомобіль Honda Civic військового прокурора зупинили біля будинку №24/1 по Генуезькій вулиці. Тест на вміст алкоголю в крові показав 1,76 проміле, що в дев'ять разів перевищує допустимий показник.

За фактом інциденту патрульні стали складати протокол за статтею про керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, проте коли документ дали на підпис порушнику, той спробував залишити на бумагах свої коментарі, після чого зім'яв документ та кинув у калюжу.

"За підсумком, після бійок, фізичного опору і інших розбирань його доставили у відділок поліції, де на нього були складені протоколи за 130, 173 (дрібне хуліганство) і 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції)", - зазначив Кондратьєв.

Відзначимо, що інцидент стався біля 4 години ранку 21 квітня, проте відомо про нього стало лише нещодавно.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 квітня в Києві сталася ДТП, під час якої п’яний водій врізався в автомобіль Патрульної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?