5 "міфів" про Мартиненка: НАБУ опублікувало детальну інфографіку
Категорія
Політика
Дата публікації

5 "міфів" про Мартиненка: НАБУ опублікувало детальну інфографіку

5 "міфів" про Мартиненка: НАБУ опублікувало детальну інфографіку
Джерело:  online.ua

Національне антикорупційне бюро України опублікувало інфографіку з викриттям п'яти "міфів" у справі колишнього депутата Миколи Мартиненка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НАБУ.

Читайте також: Може, пора закони міняти? В соцмережах обговорюють справу Мартиненка

"За останні два дні, у зв'язку із затриманням колишнього народного депутата Миколи Мартиненка, у ЗМІ та соціальних мережах з'явилося чимало недостовірної інформації. Відтак, НАБУ підготувало спростування найбільш поширених "міфів", - йдеться в тексті повідомлення.

Відзначимо, що в інфографіці серед інших бюро відповідає на такі питання як: за якими підставами був затриманий Мартиненко, чи ховався він від розслідування та чи брав участь у реформуванні української енергетики.

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали за підозрою в організації злочинної групи та розтраті майна в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

22 квітня суд прийняв рішення відпустити Миколу Мартиненка на поруки нардепів і міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?