СБУ оригінально відповіла Лоліті на звинувачення
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ оригінально відповіла Лоліті на звинувачення

СБУ оригінально відповіла Лоліті на звинувачення
Джерело:  online.ua

У Службі безпеки України відповіли на звинувачення російської співачки Лоліти Мілявської, якій заборонили в'їзд в країну через її поїздку до окупованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter СБУ.

Нагадаємо, після того, як співачку зняли з потяга і не пустили в Україну, вона опублікувала відео зі своїм коментарем щодо інциденту. Частину тексту Мілявська виголошувла українською мовою, але, не зумівши добрати потрібного слова, збилася і повернулася до російської, звинувативши СБУ у тому, що та робить усе, "аби я забула українську мову".

Окрім того, Лоліта опустилася до прокльонів на адресу прикордонників та СБУ, пообіцявши, що зробить так, аби вони "життя закінчили погано".

Читайте також: Бажаю вам закінчити погано - Лоліта прикордонникам, які не пустили її в Україну

В СБУ оригінально відповіли російській співачці, розмістивши її фото у своєму мікроблозі з написом "Нехай щастить".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше до України був заборонений в’їзд відомій російській гумористці Олені Воробей, котра давала гастролі в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?