Герман розповіла про свій перший дотик до Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Герман розповіла про свій перший дотик до Януковича

Герман розповіла про свій перший дотик до Януковича
Джерело:  24 канал

Колишній нардеп від Партії регіонів Ганна Герман згадала про перший фізичний контакт з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Канал 24.

В ефірі одного з українських телеканалів Герман зізналася, що між нею та її колишнім шефом завжди була велика відстань. Проте контакт все-таки відбувся, це трапилося під час Євромайдану.

"Я вперше доторкнулася до руки Януковича, коли стояв Майдан, у 2013 році. Він увійшов до кабінету у сорочці, блідий, без краватки, без піджака і сказав:"Мені це життя більше не потрібне. Я ніколи не доведу, що не давав наказу стріляти по людях", – розповіла єкс-нардеп.

Читайте також: Суд викликав Януковича у справі про держзраду: з'явився документ

За її словами, саме тоді вперше в житті вона взяла Януковича за руку і сказала: "Вікторе Федоровичу, ваше життя не вам належить".

"Саме тоді був перший фізичний контакт", – додала Герман.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі висміяли новий імідж колишньої радниці екс-президента України Віктора Януковича Ганни Герман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?