Корольова встала на захист нев'їзної в Україну Лоліти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Корольова встала на захист нев'їзної в Україну Лоліти

Корольова встала на захист нев'їзної в Україну Лоліти
Джерело:  Instagram

Російська співачка з українським корінням Наташа Корольова, якій на п’ять років заборонено в’їзд в Україну, стала на захист Лоліти Мілявської, яку зняли з потяга і не пустили в Київ через її поїздку в окупований Крим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.

Корольова розмістила в своєму мікроблозі колаж, зроблений з фото нев'їзних в Україну російських артистів, і супроводила кадр гнівним коментарем.

"Лола, ми з тобою!!! Зауваж, компанія у нас гідна!!! Я, як "Шпигунка Кремля" і "людина, яка своєю творчістю становить загрозу для жителів України", за відомостями з достовірного джерела можу констатувати факт, що скоро закінчаться всі ті, хто не зі своєї волі бере участь у реаліті-шоу "загроза нацiональнiй безпецi"!!! І що ж робити? Караул!!! Чим туманитимуть мізки народові, шоб цей народ не почав ставити питання про своє реальне життя в демократичній і цивілізованій країні Україні, про тарифи, подорожчання, бідність, за межею якої велика половина тих, що живуть в країні, обiцянки кращого життя???" - написала Корольова.

Читайте також: Бажаю вам закінчити погано - Лоліта прикордонникам, які не пустили її в Україну

Нагадаємо, в 2014 році Корольова підтримала анексію Криму, ще в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія" і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню. А в жовтні минулого року артистці заборонили в’їзд в Україну і вирішили не пускати до Києва з концертом, який повинен був відбутися 14 грудня 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, російській співачці Лоліті Мілявській, яку в ніч на 23 квітня зняли з потяга, що їхав до Києва, заборонено в’їзд в Україну строком на три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?