У Києві на Хрещатику облаштували перший наземний перехід
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві на Хрещатику облаштували перший наземний перехід

У Києві на Хрещатику облаштували перший наземний перехід
Джерело:  online.ua

На вулиці Хрещатик у центрі Києва почав працювати перший наземний перехід.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"На додаток до світлофора, який встановили ще в березні, столичні комунальні служби нанесли відповідну розмітку жовтого кольору, вона тимчасова. Працюватиме наземний перехід, поки буде проводитися реконструкція підземного переходу", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що з 25 квітня центр Києва буде перекритий до 18 травня.

Читайте також: Сильний вітер у Києві: у мережі з’явилося драматичне відео зі столиці

"Рух транспортних засобів буде заборонено по вулиці Хрещатик від перехрестя з вулицею Б. Хмельницького до вулиці Михайлівської, а також по вулиці Прорізній від перехрестя з вулицею Пушкінською до Хрещатика. Також обмежать рух пішоходів, їм не можна буде ходити по Хрещатику від вул. Б. Хмельницького до вул. Прорізної нижньою частиною тротуару по непарній стороні центральної вулиці міста", - повідомив кореспондент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було опубліковане яскраве відео з Фестивалю писанок, що відбувся на Софійській площі до Великодня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?