Військові провели масштабні навчання з утримання ракет і боєприпасів: фоторепортаж
Категорія
Події
Дата публікації

Військові провели масштабні навчання з утримання ракет і боєприпасів: фоторепортаж

Військові провели масштабні навчання з утримання ракет і боєприпасів: фоторепортаж
Джерело:  online.ua

В оперативно-тактичному угрупуванні «Луганськ» провели масштабні вчення щодо зберігання ракет і боєприпасів в разі диверсії на артскладах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: З'явилися фото і відео українських навчань біля кордонів Криму

В заняттях взяли участь командування Антитерористичного центру, командири штабів, заступники з озброєння і матеріально-технічного забезпечення, що виконують бойові завдання на Луганщині, Донеччині, і в районі Маріуполя.

Також до навчань долучилися робітники СБУ, військової контррозвідки, Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС.

"Для присутніх було доведено порядок організації зберігання, обліку списання ракет та боєприпасів на польових складах. Також практично продемонстровано організацію їх охорони, оборони, виконання протидиверсійних заходів та дій особового складу у разі виникнення пожежі та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації", - йдеться в повідомленні.

Учасники навчань відпрацювали ситуацію виникнення пожежі на складі боєприпасів в результаті диверсії противника.

"Для гасіння пожежі та ліквідації наслідків детонації боєприпасів було залучено понад 10 одиниць броньованої та спеціальної техніки. Окрім цього був відпрацьований алгоритм співпраці з представниками влади навколишніх населених пунктів щодо евакуації населення", - додали в штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 23 березня невідомі вчинили диверсію, влаштувавши пожежу на майданчиках зберігання озброєння на найбільшому в Україні складі боєприпасів у Балаклеї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?