Голова НАБУ: Насіров не втік з України лише через заставу у 100 мільйонів
Категорія
Події
Дата публікації

Голова НАБУ: Насіров не втік з України лише через заставу у 100 мільйонів

Голова НАБУ: Насіров не втік з України лише через заставу у 100 мільйонів
Джерело:  ЛІГА.net

Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник переконаний, що відстороненого керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова від втечі за межі України утримує лише розмір застави у 100 мільйонів гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв’ю чиновника LIGA.net.

"Я вважаю, що це (втеча Насірова) малоймовірно. При такій заставі в розмірі 100 млн грн я не думаю, що йому є сенс залишати Україну. Крім застави є й інші превентивні заходи: електронний браслет, паспорти, передані на зберігання в Державну міграційну службу", - додав Ситник.

Читайте також: СБУ зробила несподівану заяву щодо Насірова

При тому, за його даними, британський паспорт Насіров так і не здав, оскільки "досі заперечує його наявність". І така ж ситуація з угорським паспортом: "Його копія викладена в інтернеті, але цей паспорт він теж не здав".

У той же час в НАБУ не називають термінів передачі справи Насірова до суду, оскільки "справа досить складна" і містить великий об'єм вилучених і доданих документів.

"Багато чого залежатиме від того, як довго сторона захисту буде знайомитися з матеріалами слідства. Тоді ми побачимо і щирість їхніх намірів щодо якнайшвидшої передачі справи в суд", - сказав Ситник.

Глава НАБУ при цьому додав, що нардеп Олександр Онищенко, який теж втік з України, також просив якнайшвидше направити справу в суд, щоб довести свою невинність, "а сам обрав інший шлях довести невинність - виїзд з країни".

Як повідомляв ONLINE.UA, після виходу Романа Насірова з-під арешту і внесення його родичами рекордної застави відстороненого керівника ДФС було обрано президентом Федерації дзюдо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?