"ПриватБанк" переїхав з Дніпра до Києва
Категорія
Економіка
Дата публікації

"ПриватБанк" переїхав з Дніпра до Києва

"ПриватБанк" переїхав з Дніпра до Києва
Джерело:  Приватбанк

Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ПриватБанк" змінило юридичну адресу: з вулиці Набережна Перемоги,50, у місті Дніпро на вулицю Грушевського, 1Д, у місті Київ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-служба банку.

"Згідно із затвердженою новою редакцією Статуту банку, юридична адреса ПАТ КБ "ПриватБанк" змінена з вул. Набережна Перемоги, 50, м. Дніпро на вул. Грушевського, 1Д, м. Київ. Правління "ПриватБанку" і всі служби головного офісу банку продовжують працювати в Дніпрі, фактична адреса головного банку не змінюється", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гонтарева зробила гучну заяву щодо "ПриватБанку"

Також в банку зазначили, що нова юридична адреса, з урахуванням фактичного місцезнаходження його акціонера – Міністерства фінансів, дасть змогу оптимізувати кореспонденцію і комунікації з державними органами.

"Просимо партнерів і контрагентів банку звернути увагу на необхідність надалі зазначати нову юридичну адресу банку в договорах і бухгалтерських документах", - резюмували в прес-службі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Міністерство фінансів викупило 100% акцій націоналізованого ПАТ КБ "ПриватБанк" за 1 гривню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?