НАБУ відкрило розслідування відносно Ляшка
Категорія
Події
Дата публікації

НАБУ відкрило розслідування відносно Ляшка

НАБУ відкрило розслідування відносно Ляшка
Джерело:  Еспресо

Національне антикорупційне бюро України розпочало розслідування відносно народного депутата від "Радикальної партії" Олега Ляшка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

Читайте також: Ляшко позбувся візи США: в соцмережах жорстко пожартували

Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до Національного антикорупційного бюро України справу за підозрою у незаконному збагаченні нардепа. Про це розповів на брифінгу голова НАБУ Артем Ситник.

"З Антикорупційної прокуратури дійсно надійшла справа щодо незаконного збагачення (Ляшка - ред.). Але вона тільки надійшла, я не готовий сказати, що там відбувається по тій справі".

Також Ситник повідомив, що НАБУ веде розслідування відносно генерального директора держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" Олександра Сорокіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, у 2016 році Ляшко у своїй декларації зазначив, що має дві квартири в столиці площею у 367,2 і 95,5 кв м, шість ділянок землі за 210 кв м в Княжичах Київської області, місце для машини, гараж та офіс в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?