На зйомках кліпу Лободи розбили ексклюзивний Rolls-Royce: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На зйомках кліпу Лободи розбили ексклюзивний Rolls-Royce: опубліковано відео

На зйомках кліпу Лободи розбили ексклюзивний Rolls-Royce: опубліковано відео
Джерело:  Instagram

На зйомках нового кліпу Світлани Лободи на трек "Случайная" випадково розбили ексклюзивний Rolls-Royce ручної збірки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.

Читайте також: Залишайся в Москві, Світлана: Лобода виступила в Росії, з'явилися фото

"Так, у всієї нашої знімальної групи був шок. Ми зовсім на таке не розраховували", - написала в своєму мікроблозі Лобода, опублікувавши фрагмент з інцидентом.

Під час роботи над однією з головних мізансцен, в якій співачка по сюжету повертається додому після чергового концерту, де на парковці її караулять папараці, головний герой, здійснюючи рух заднім ходом, не впорався з управлінням орендованої автівки і в'їхав в залізні ворота, пошкодивши бампер, фару і заднє крило машини.

При цьому артистка знаходилася в салоні автомобіля. Відбувшись переляком і ударами, зйомки довелося припинити на пару годин. Власники авто виявилися давніми прихильниками Лободи і поставилися до того, що сталося на майданчику з розумінням: рахунок, в якому загальний розмір утрати автомобіля склав близько 40 тисяч доларів, менеджменту співачки вирішили не пред'являти.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Світлана Лобода заспівала в Москві з російським співаком Єгором Крідом, який відомий своєю підтримкою глави Чечні Рамзана Кадирова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?