У Росії зробили заяву відносно імпорту вугілля з ОРДЛО
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зробили заяву відносно імпорту вугілля з ОРДЛО

У Росії зробили заяву відносно імпорту вугілля з ОРДЛО
Джерело:  ТАРС

У Росії не імпортуватимуть вугілля з територій Донецької та Луганської областей України, які контролюються бойовиками так званих ЛНР-ДНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: У Ахметова зробили гучне зізнання щодо вугілля з Донбасу

"У нас ситуація зараз з цими республіками невизнаними дещо змінилася... Вони переорієнтовують поставки в треті країни. У РФ в цьому вугіллі немає потреби", - зазначив заступник міністра економічного розвитку РФ Сергій Назаров.

Також чиновник зробив заяву відносно поставок російського вугілля в Україну.
"Ми щомісяця поставляємо близько 1 млн т вугілля в Україну. Правда, ми постачаємо туди марки коксівного вугілля, енергетичне вугілля не постачали", - уточнив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, в середині березня ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що вугілля з шахт у Донецькій області через блокаду Донбасу почали експортувати в Росію, при цьому він підкреслив, що організація поставок це питання декількох місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?