В Іспанії великий пором врізався в стіну порту і ледь не "виїхав" на автостраду: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Іспанії великий пором врізався в стіну порту і ледь не "виїхав" на автостраду: з'явилося відео

В Іспанії великий пором врізався в стіну порту і ледь не "виїхав" на автостраду: з'явилося відео
Джерело:  popmech.ru

В Іспанії у порту міста Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія, на Канарських островах, великий пором врізався у бетонну стіну порту, проломивши стіну та ледь не "виїхавши" на автотрасу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Популярну механіку.

"Пором Armas повинен бути повернути ліворуч, але не встиг здійснити маневр і врізався носовою частиною прямо в бетонну стіну порту, зваливши її на автомобільну дорогу. Причиною інциденту стала несправність двигуна корабля, який був побудований і введений в експлуатацію в 2004 році", - йдеться у повідомленні.

На борту порому можуть одночасно перевозитися до 300 автомобілів та 1500 пасажирів, а його максимальна швидкість становить 23 вузли.

Читайте також: Приехали за русскоязычными: визит кораблей НАТО в Одессу взорвал сеть

Незабаром після аварії з'ясувалося, що паливо з корабля протікає в море, а увесь район залишився без води через пошкодження судном труби водопостачання.

Не обійшлося і без постраждалих: 13 людей з порому звернулися за медичною допомогою в порту, ще 5 були доставлені в місцеві лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, а одна людина — з переломами.

Корабель, тим часом, направлять на діагностику і технічну експертизу, яка повинна встановити точну причину аварії, що трапилася.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про проект велетенського корабля-тюрми, який розробили в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?