У Путіна відреагували на заяви Порошенка про миротворців ООН на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відреагували на заяви Порошенка про миротворців ООН на Донбасі

У Путіна відреагували на заяви Порошенка про миротворців ООН на Донбасі

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков відреагував на заяви лідера України Петра Порошенка про якнайшвидший розгляд питання розміщення на Донбасі міжнародного миротворчого контингенту під егідою ООН.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

"Тут важливо зіставити точки зору всіх зацікавлених сторін у цій справі", - сказав Пєсков.
За його словами, "якщо ініціатива висувається, то вона підлягає обговоренню зі сторонами конфлікту: Києвом - з одного боку і невизнаними республіками - з іншого".
При цьому він підкреслив, що Москва давно виступає за прямий діалог Києва з бойовиками.
"Потрібно зрозуміти ставлення до такої ініціативи ООН - наскільки це можливо, наскільки це вважається доцільним технологічно, політично і так далі. Важливо ставлення до цієї ідеї всіх сторін "нормандського формату", - сказав Пєсков.
На уточнююче питання журналістів про ставлення Росії до подібної ініціативи, Пєсков відповів: "Неможливо приймати рішення без контактів з керівництвом цих республік, без врахування їхньої думки".

Нагадаємо, Порошенко заговорив про миротворців ООН на Донбассі після підриву автомобіля ОБСЄ, який стався 23 квітня на території Луганської області, що контролюється бойовиками так званої ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?