Бойовики повідомили про припинення Україною поставок електроенергії
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики повідомили про припинення Україною поставок електроенергії

Бойовики повідомили про припинення Україною поставок електроенергії
Джерело:  online.ua

Окупований Луганськ пізно ввечері 24 квітня залишився без світла, причиною чого було начебто припинення поставок електроенергії на території ОРДЛО Україною.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт "Луганський інформаційний центр".

Читайте також: У Росії зробили заяву відносно імпорту вугілля з ОРДЛО

Повідомлення про відключення електроенергії з'явились також у соцмережах - мешканці окупованого міста повідомляли про відсутність світла у багатьох районах.
Згодом ЗМІ бойовиків заявили, що електропостачання відновлено на більшій частині окупованого Луганська.

"Подача електроенергії була відновлена в більшості районів Луганська через годину після відключення. Станом на 01.00 електрики немає тільки на південних кварталах. За даними регіональних влад, в містах і районах Республіки подача електроенергії споживачам не переривалася, частково нетривалий час були знеструмлені лише Алчевськ і Перевальськ", - сказано у повідомленні ЗМІ бойовиків так званої ЛНР.

При цьому заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в ефірі телеканала ICTV заявив, що заборгованість бойовиків перед ДП "Енергоринок" складає приблизно 2,6 міліарда гривень, а у Донецькій області на окупованих територіях заборгували 0,5 міліарда гривень.

Нагадаємо, 23 квітня гендиректор Луганського енергетичного об’єднання Володимир Грицай заявив, що окуповані райони Луганської області з 25 квітня не будуть отримувати електроенергії з території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?