У Бахмуті затримали ще одного члена ДРГ бойовиків, вилучено арсенал зброї: з'явились фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Бахмуті затримали ще одного члена ДРГ бойовиків, вилучено арсенал зброї: з'явились фото

У Бахмуті затримали ще одного члена ДРГ бойовиків, вилучено арсенал зброї: з'явились фото
Джерело:  online.ua

Спіробітники поліції затримали у Бахмуті Донецької області ще одного члена диверсійної групи бойовиків, яку знешкодили 22 квітня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби Нацполіції України.

Стало відомо, що затриманий у Бахмуті бойовик так званої ДНР вивів поліцейських на схрон зброї, яку було сховано на глибині 2,5 метрів. На те, щоб розкопати сховище, знадобилось 8 годин.

"У складі злочинної групи він брав участь у захопленні адмінбудівлі Артемівської міжрайонної прокуратури, скоював розбійні напади, викрадав та катував людей, "віджимав" автомобілі. За місцем мешкання чоловіка, у приватному секторі Бахмуту, було вилучено черговий схрон зброї та боєприпасів, які використовувалися для вчинення злочинів проти мирних мешканців. Правоохоронці витягли з землі протитанковий гранатомет РПГ-26, автомат Калашникова у кольорах камуфляжу, 5 магазинів до нього та набої. Під час перевірки встановлено, що автомат за Збройними силами України не значиться, у кримінальних базах також відсутній, ймовірно - російського походження.
"Зброю та боєприпаси вилучено та спрямовано на експертизу. Наразі із затриманими бойовиками працюють слідчі. Ведеться робота зі встановлення інших членів угрупування", - додали поліцейські.

Голова ГУ Нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін опублікував фото схрону зі зброєю.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі з'явилося відео затримання членів ДРГ бойовиків "ДНР" 22 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?