У Путіна вирішили постачати електроенергію до ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна вирішили постачати електроенергію до ЛНР

У Путіна вирішили постачати електроенергію до ЛНР

У Росії відреагували на рішення України зупинити поставки електроенергії в окуповані райони Луганської області, заявивши про початок постачання російського світла до так званої ЛНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Интерфакс".

Читайте також: Бойовики заявили, що Луганськ отримує електроенергію з "суміжних територій"

Із заявою про поставки електроенергії в Луганську область виступив представник РФ у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі у Мінську Борис Гризлов.

За словами Гризлова, РФ постачатиме електроенергію "у рамках гуманітарної підтримки". Також він додав, що рішення Києва політично вмотивоване та порушує Мінські угоди.

Нагадаємо, 23 квітня гендиректор Луганського енергетичного об’єднання Володимир Грицай заявив, що окуповані райони Луганської області з 25 квітня не отримуватимуть електроенергії з території України.

При цьому ввечері 24 квітня в Луганську зникло світло в більшості районів міста, але через декілька годин ЗМІ бойовиків повідомили, що електропостачання відновлено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?